Вивчення досвіду відкриття навчальної лабораторії для дітей працівників університету

18 березня 2024р. відбулася спільна зустріч на базі навчальної лабораторії Центр освіти і піклування про дітей раннього та дошкільного віку ПНУ за участі ректора Прикарпатського національного університету Ім.В.Стефаника Цепенди Ігоря Євгеновича, завідувачки Мацук Людмили Олександрівни та фахівців навчальної лабораторії із завідувачкою кафедри педагогіки і психології дошкільної і спеціальної освіти Марія Олійник та її колегами Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича і директором Anna Valentinovna з розвитку ТОВ “Мр. Лідер Глобал” з командою (м.Київ) з метою вивчення досвіду відкриття навчальної лабораторії для дітей працівників університету.
Також обговорили питання внутрішньої академічної мобільності здобувачів вищої освіти та організацію спільних проектів задля покращення фахової підготовки фахівців дошкільної освіти.
Зокрема, нагородили студенток 3 курсу денної форми навчання, спеціальності 012 Дошкільна освіта Трощук Марічку та Мар’яну Коперльос дипломами за активне впровадження “Інноваційної системи Освіта та піклування дітей раннього та дошкільного віку Mr.Leader Kids / Education &Care”. Дякуємо всім учасникам за плідну роботу та конструктивну дискусію, а нашим захисникам за можливість її проведення!🇺🇦🩵💛