Гостьова лекція Чмелик Людмили Іванівни на тему: «Організація харчування у ЗДО за новим Порядком»

15 квітня 2024 року здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання  у руслі вивчення навчальної дисципліни «Нормативно-правове забезпечення фінансово-господарської діяльності ЗДО» (доктор педагогічних наук, професор Н.В. Лисенко) відвідали гостьову лекцію  методиста ЦПС Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради – Чмелик Людмили Іванівни на тему: «Організація харчування у ЗДО за новим Порядком».

У своїй лекції Людмила Іванівна детально представила основні вимоги та особливості організації харчування у ЗДО, а також наголосила на нормативно-правовій базі, якою повинен керуватися керівник закладу дошкільної освіти. Окрім того здобувачі мали змогу дізнатися не тільки про типові недоліки харчування, а й отримати практичні поради щодо їх запобігання. Також обговорили важливість та необхідність формування у дошкільників навичок здорового харчування.

Щиро дякуємо Людмилі Іванівні за таку змістовну лекцію та доречні настанови, які обов’язково стануть у пригоді під час професійної діяльності.