Профорієнтаційний захід з учнями 10 класу Ліцею №23 ім. Романа Гурика (м.Івано-Франківськ)

10 квітня було проведено профорієнтаційний захід з учнями 10 класу Ліцею №23 ім. Романа Гурика (м.Івано-Франківськ) на базі Центр освіти і піклування про дітей раннього та дошкільного віку ПНУ (директор Людмила Панченко-Мацук). Викладачі кафедри теорії та методики дошкільної і спеціальної освіти Маріанна МАТІШАК, Надія ЛАЗАРОВИЧ та Лариса КРУЛЬ представили особливості вступу і навчання на спеціальності 012 Дошкільна освіта. Було акцентовано переваги освітньої програми “Дошкільна освіта”, можливості працевлаштування, висвітлено особливості освітнього процесу, організацію наукової роботи студентів, стипендійні програми, міжнародну співпрацю, волонтерські заходи, а також організацію дозвілля.
Цікавою для старшокласників була інформація про роботу Центру освіти і піклування дітей раннього і дошкільного віку, можливості проходження практики на його базі й за кордоном (зокрема, в Румунії), організація розпорядку дня дітей, специфіка програми, за якою працює Центр.
Насамкінець студентки освітньої програми 012 “Дошкільна освіта” Мар’яна Коперльос і Трощук Марічка поділилися власними позитивними враженнями про навчання в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника, досвідом роботи в Центр освіти і піклування , мотивували учнів зорієнтуватися у виборі омріяної професії. Інтерактивна вправа, яку провели Мар’яна і Марічка спонукала учасників ділитися приємними побажаннями і позитивними емоціями 💛💙
Дякуємо керівництву і педагогічному колективу Школа Ліцей 23, Івано Франківськ за сприяння в організації профорієнтаційної роботи і плідну співпрацю!