Вебінар “Критерії психічного здоров’я особистості” в рамках соціального проєкту “School of Mental Health”

21 березня 2021 року – понад 70 студентів, за ініціативи студентського сенату педагогічного факультету, відвідали вебінар на тему “Критерії психічного здоров’я особистості” в рамках соціального проєкту “School of Mental Health”, який для нас організувала доцент кафедри загальної та клінічної психології Мирослава Миронівна КУЛЕША-ЛЮБІНЕЦЬ.
Мета даного вебінару полягала в розширенні уявлення студентів про техніки збереження психічного здоров’я та психологічного благополуччя через удосконалення знань та практичних навичок надання психологічної допомоги/самодопомоги у складних життєвих ситуаціях.
Студенти мали змогу не тільки послухати дійсно цікаву інформацію, а й комунікувати, дискутувати та запитувати те, що їх хвилює, адже ми знаємо, в якому “нелегкому” світі зараз живемо та навчаємося.
Особливість тренінгу – студенти мали можливість переглянути “Абетку психічного здоров’я”, яку презентували студенти-магістранти факультету психології.
Сподіваємося, що такі зустрічі стануть гарною традицією, і у більшої кількості студентів з’явиться бажання та зацікавленість в таких темах.