Зустріч викладачів кафедри зі стейкхолдерами: обговорюємо питання практичної підготовки

1 березня 2021 року відбулась чергова онлайн-зустріч викладачів кафедри теорії та методики дошкільної і спеціальної освіти Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника зі стейкхолдерами.

У засіданні взяли участь головний спеціаліст з питань дошкільної освіти Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Балкова О.В., керівник логопедичної служби м. Івано – Франківська  Кудярська Т.Р., завідувачка КДНЗ  №3 «Бджілка»  Палій Р.І.,  вихователь-методист ЗДО № 2 “Дударик” (м. Коломия) Палагнюк Г.А.

Обговорено питання практичної підготовки здобувачів першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти  за ОП “Дошкільна освіта”, особливості організації  та проходження практики в умовах карантинних обмежень з використанням дистанційних технологій. Узгоджено планування та алгоритм  самостійних розробок здобувачами фрагментів життєдіяльності дітей раннього (ІІІ курс) та дошкільного віку (IV, І м) у формі ділових ігор, онлайн-презентацій, відеоконсультацій для батьків у співпраці з вихователями та керівниками-методистами виробничих практик на відповідних платформах.