Відбулося засідання Координаційної ради ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти»

19-20 жовтня 2023 року відбулося засідання Координаційної ради ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» вперше в Івано-Франківську!
Голови осередків зі всієї України мали можливість обговорити нагальні питання, проблемні ситуації, отримати консультації і підтримку колег, обмінятися досвідом роботи, ознайомитися з новими надходженнями літератури, щоб підвищити ефективність роботи закладів дошкільної освіти.

Висловлюємо велику вдячність Ніні Омельяненко – голові правління ВГО АПДО за організацію заходу, підтримку і допомогу у вирішенні різних проблемних ситуацій, Taras Goley – директору ЗДО #1 «Калинонька» м. Івано-Франківська, голові Івано-Франківського осередку АПДО та Іра Кушла – методисту лабораторії дошкільної та початкової освіти Івано-Франківського ОІППО за теплий прийом гостей, дружню атмосферу та продуктивну роботу в нашому місті.

Цінними були доповіді Юрія Вергуна, директора департаменту інституційного аудиту ДСЯО, про розбудову у ЗДО внутрішньої системи забезпечення якості освіти, керівника видавничої групи «Освіта» цифрового видавництва «Експертус» Лариси Ільченко про електронні ресурси для професійного розвитку, кандидатки педагогічних наук, доцентки Любомири Калуської про реалії і перспективи дошкілля та інших.

На сьогодні АПДО налічує більше пʼяти тисяч осіб. Для нас велика честь бути частиною великої педагогічної родини!