З Днем працівників освіти України!

Дорогі вчителі, керівники освітніх осередків – наші випускники і партнери, ветерани-освітяни, викладачі та студенти, які обрали професію вчителя!

Вітаємо вас з професійним святом – Днем працівників освіти України, яке об’єднує всіх, хто допомагає молоді відкривати скарбницю знань, науки, мудрості.

Щира вдячність всім освітянам за сумлінну працю на професійній ниві. Адже саме ви формуєте світоглядні та моральні принципи молодого покоління, його почуття відповідальності перед своєю країною, любов до власного народу, пошани до його історії та рідної мови, допомагаєте молоді здобути омріяний професійний фах.

Варто зазначити, що сьогодні глобалізація, швидка зміна технологій, утвердження пріоритетів сталого розвитку суспільства зумовлюють зростання ролі освіти. Перед нами постають нові виклики. Підтвердженням того є нелегка ситуація, в якій опинилася вітчизняна освіта за умов пандемії. Але ми разом зуміли зберегти освітянські цінності, мобілізувати сили, знайти нові форми і методи навчання і вистояти в непростих умовах.

Тож,невичерпної вам життєвої енергії, прагнення до нових звершень! Нехай ваш професійний шлях буде осяяний успіхами і шаною, а особистий – добром і щастям!

Ректорат