Підсумкова конференція за матеріалами виробничої логопедичної практики

08 травня 2020 року відбулася підсумкова конференція за матеріалами виробничої логопедичної практики у програмі ZOOM.
Присутніми були викладачі кафедри теорії та методики дошкільної і спеціальної освіти, студенти І курсу магістратури за спеціальністю “Логопедія”, а також запрошені гості – працівники закладів освіти міста. Про рівень підготовки студентів до проведення практичної діяльності як фахівців висловилися завідувач ЗДО/30 “Ластівка” компенсуючого типу для дітей з тяжкими мовленнєвими порушеннями Галина Голуб’як, випускники кафедри, а тепер успішні вчителі-логопеди Департаменту освіти та науки, Олександра Гудзь (випуск 2005р.), Ірина Салига (випуск 2002р.) та Марія Трохимчук (випуск 2011р.). Усі дали високу оцінку рівню підготовки студентів та поділилися враженнями про організацію та програму виробничої практики.
Учасниками конференції було окреслено шляхи удосконалення теоретичного та практичного аспектів підготовки магістрів до практичної діяльності; запропоновано нові форми взаємодії з працедавцями задля розширення спектру освітніх послуг, які надають сучасні заклади освіти нашого краю.
Працедавці вкотре наголосили на належному рівні теоретичної підготовки наших студентів і висловили побажання щодо збільшення обсягу годин на їхню практичну підготовку.
Магістри ж підготували презентації, фото, відеофрагменти, поділилися враженнями, здобутками та позитивними емоціями!