Круглий стіл з науковцями «Результати наукових досліджень — у практику викладання у закладах вищої освіти»

28 лютого 2020 року у місті Києві на базі закладу дошкільної освіти № 270 (директор Наталія Кучміна) міста Києва Асоціація спільно з Національною академією педагогічних наук України провели круглий стіл з науковцями «Результати наукових досліджень — у практику викладання у закладах вищої освіти», обговорили актуальні дослідження в галузі дошкільної освіти.
Представники кафедри дошкільної освіти (завідувачка Г.В. Бєлєнька, О.А. Половіна, І.В. Кондратець) взяли участь у круглому столі з теми «Результати наукових досліджень — у практику викладання у закладах вищої освіти». Цікавим і плідним був обмін досвідом та ідеями з колегами. Дякуємо за ініціативу й підтримку голові Асоціації працівників дошкільної освіти Н.В. Омельяненко?
Для чого круглі столи, семінари, конференції? Для нас це нові цікаві знайомства, живе спілкування, зустрічі з колегами — однодумцями, обмін досвідом, публічне обговорення проблематик і висвітлення питань, що турбують. Як результат- цікаві, хвилюючі емоції та нові знання!