Підсумкову конференцію щодо захисту матеріалів практики здобувачів 4 курсу денної і заочної форм навчання спеціальності 012 Дошкільна освіта.

12 грудня на кафедрі теорії та методики дошкільної і спеціальної освіти було проведено підсумкову конференцію щодо захисту матеріалів практики здобувачів 4 курсу денної і заочної форм навчання спеціальності 012 Дошкільна освіта. Виробнича практика в групах дітей старшого дошкільного віку проходила на базі державних і приватних ЗДО м.Івано-Франківська, а також Івано-Франківської, Закарпатської, Тернопільської та ін. обл.
Під час конференції, організованої в онлайн-форматі, студенти представили результати своєї роботи, поділилися досвідом педагогічної діяльності, навели приклади використання сучасних методів та інноваційних технологій в освітньому процесі ЗДО. Майбутні вихователі продемонстрували високий рівень фахової компетентності, обізнаність із сучасними методами навчання, виховання і розвитку дітей старшого дошкільного віку, володіння цифровими технологіями та захопленість педагогічною діяльністю. Приємно, що деякі наші студентки 4 курсу вже працюють вихователями в ЗДО і мають змогу застосовувати педагогічні знання й удосконалювати свої професійні здібності в роботі з дітьми дошкільного віку.
Дякуємо ЗСУ за можливість вчитися, працювати і розвивати свій творчий потенціал 💙💛