Студенти 3 курсу взяли участь у літературній кавалєрці

Літературна кавалєрка “Незламна”, 13- та гра-презентація сучасних книг для дітей відбулася 25 вересня на Педагогічному факультеті Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, в якій взяла участь команда “Чупачупсики” студентів 3 курсу (ДО-31, ДО-32) спеціальності 012 Дошкільна освіта з презентацією книги Зоряни Живки “Півник”. Наші студенти виявили неабияку креативність та артистизм під час представлення книги, а також зарядили зал приємними емоціями. Підготувала команду кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії та методики дошкільної і спеціальної освіти Лариса Круль. З привітальними словами виступили декан Педагогічного факультету проф. Оксана Кондур, завідувач кафедри початкової освіти та освітніх інновацій проф.Руслана Романишин та завідувач кафедри теорії та методики дошкільної і спеціальної освіти проф. Людмила Мацук. 

Висловлюємо щиру подяку за об’єктивність і професіоналізм журі (проф. Галина Русин, проф. Людмила Мацук, сенатор Мар’яна Перчик, бібліотекарка Віра Морицан), а також проф. Тетяні Качак та доц. Ларисі Круль за організацію кавалерки.
Окрема подяка нашим воїнам, завдяки яким можемо вчитися, бути, читати і творити! Дякуємо за Україну, заради якої ми є, здобуваємо обрану професію, щоб виховувати і навчати юних українців!