Всеукраїнська наукова студентська конференція на тему: ДОШКІЛЬНА ОСВІТА МАЙБУТНЬОГО КРІЗЬ ПРИЗМУ ЗДОБУТКІВ ТЕОРІЇ ТА ПРАКТИКИ МИНУЛОГО І СУЧАСНОСТІ»

30 травня, відбулася всеукраїнська наукова студентська конференція на тему:

«ДОШКІЛЬНА ОСВІТА МАЙБУТНЬОГО КРІЗЬ ПРИЗМУ ЗДОБУТКІВ ТЕОРІЇ ТА ПРАКТИКИ МИНУЛОГО І СУЧАСНОСТІ»
У конференції взяли участь здобувачі та їхні наукові керівники з різних закладів: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка, Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського, Кременецька обласна гуманітарно-педагогічна академія ім. Тараса Шевченка, Хмельницький національний університет.
Робота конференції проходила за секціями: організація педагогічного процесу у сучасних закладах дошкільної освіти; науково – методичні підходи до удосконалення освітнього процесу в ЗДО; наступність у забезпеченні підготовки дітей старшого дошкільного віку до навчання у НУШ; вплив родинного виховання особистісний розвиток дитини дошкільного віку; компетентнісний підхід до професійної підготовки фахівців для закладів дошкільної освіти.
На сайті кафедри теорії та методики дошкільної і спеціальної освіти бажаючі зможуть ознайомитись з представленими доповідями та тезами в електронному збірнику матеріалів конференції.
Дякуємо всім, хто долучився до проведення!
Все буде УКРАЇНА!💙💛 — (Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка, Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського, Кременецька обласна гуманітарно-педагогічна академія ім. Тараса Шевченка, Хмельницький національний університет.) 30 травня 2023 р.