Відеоролик спеціальності ” Дошкільна освіта”

На сьогоднішній день, в умовах карантину ,по-справжньому починаєш цінувати банальні прогулянки, живе спілкування, відпочинок з друзями, а також розумієш цінність моментів студенського життя. ???‍??
Ми з дівчатами вирішили пригадати , що для нас означають студентські роки і як ми їх пам‘ятаємо. ? Згадавши нашу посвяту, участь в КВН , Літературній кавалєрці, а також практику в дитячому садочку ми, неначе поринувши у приємні спогади ,пригадали недавнє минуле. 
Не дарма в пісні з відео співається: «А студентське життя цікаве і таке воно не забутнє, спеціальність свою ми любим , бо вона є наше майбутнє!» – і це дійсно так, адже тільки ті переживання та емоції ,які ми відчуваємо, будучи студентом не можливо пережити згодом.?
Ставши студентами на кафедрі теорії та методики дошкільної і спеціальної освіти, ми здатні демонструвати творчий підхід і творче начало у всіх ситуаціях, ми навчаємося й працюємо у межах обраного фаху, а також розважаємося та проводимо час з користю у стінах рідного університету.??
Отож,живіть як діти, частіше посміхайтеся , радійте життю і цінуйте моменти,бо їх не можливо повернути назад. ?
Усім 36,6