Наукова робота студентів

Програма звітної наукової конференції студентів університету 2019 р.  завантажити 

Програма всеукраїнської наукової студентської конференції на тему: ДОШКІЛЬНА ОСВІТА МАЙБУТНЬОГО КРІЗЬ ПРИЗМУ ЗДОБУТКІВ ТЕОРІЇ ТА ПРАКТИКИ МИНУЛОГО І СУЧАСНОСТІ» (Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка, Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського, Кременецька обласна гуманітарно-педагогічна академія ім. Тараса Шевченка, Хмельницький національний університет.) (30 травня 2023 р.

8 квітня викладачі та студенти кафедри теорії та методики дошкільної та спеціальної освіти взяли участь у дистанційному засіданні за допомогою платформи ZOOM. Технічну організацію звітної веб-конференції здійснювала кандидат педагогічних наук, доцент кафедри Лазарович Н. Б.

Зі вступним словом виступила керівник засідання, доктор педагогічних наук, професор кафедри Лисенко Н. В. Далі відбулося обговорення доповідей викладачів та студентів.

За результатами доповідей на звітній науковій конференції прийнято рішення рекомендувати до  друку у збірнику наукових праць студентів університету «Еврика -ХХІ » тези повідомлень таких студентів: Берчак Т., Франц В., Андрусишин М., Микитин О., Луцан Н., Берчак І., Бойків М., Яремусь І.

За змістовний виступ на звітній конференції за 2019 рік нагородити грамотами Берчак Т. та Бойків М., а також усім учасникам конференції  вручити сертифікати.

Програма звітної наукової конференції студентів університету 2018 р. завантажити

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади н.р. зі спеціальності “Дошкільна освіта” відбувся 16 січня в аудиторії №10 у кількості 25 кращих студентів 3 та 4 курсів. Студентам було сформульовано творчі завдання складом із 8 варіантів із дошкільної педагогіки та фахових методик. В результаті членами журі було обрано переможців:

І місце – Красна Катерина (ДОЛ-42); Берчак Тетяна (ДОПО-31)

ІІ місце – Собків Ольга (ДОПО-40); Федоришин Роксолана (ДОПО-31)

ІІІ місце – Петреній Христина (ДОЛ-43); Соломчак Марія (ДОПО -30).

Прийнято рішення нагородити грамотами та сертифікатами переможців І туру олімпіади і делегувати студентку 4 курсу Красну Катерину на ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади, яка відбудеться 17-18 травня 2018р. у Харківському національному педагогічному університеті ім.Г.С.Сковороди.